HITVALLÁSUNK KODÁLY SZAVAIVAL
Támogassa iskolánk "DIÁKJAINKÉRT" Alapítványát adója 1%-ával
ADÓSZÁM: 19200844-1-14
Köszönjük!!!
Iskolánk  által szervezett tanulmányi versenyek
Pillanatképek az iskola életéből.Iskolaújság
     internetes számaiDokumentumokLeendő elsőseinknekBázisintézmény hatartalan
Kodály 2020 bemutatkozó film

Krétaelektronikus ügyintézés

Elektronikus ellenőrző felhasználói kézikönyv
Az e-naplóba való belépéssel kapcsolatos kérdéseket erre az e-mail címre jelezzék! (kodalyenaplo@gmail.com)

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban: Mit kelltudni a koronavírusról.  Eljárásrend a koronavírussal kapcsolatban 2020.03.02    Kézmosási tanácsok

Gárdonyi Géza Tagiskola Tagintézményvezetői beosztás pályázat


Gyermek felügyelet

2020.06.02 és 2020.05.15 között a Kodály Iskolában felügyeletet biztosítunk gyermekeik számára szükség szerint. Jelentkezés módja: a felügyeletet megelőző nap 8:00 - 10:00 között telefonon a 0682/526-418 telefonszámon a gyermek nevének és osztályának elmondásával, illetve jelezni kell az esetleges étel allergiát is. A felügyelet alatt a tanuláshoz szükséges eszközöket a tanulóknak hoznia kell magával!

A Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola beiratkozási rendje
Zeneiskola Beiratkozás
Zeneiskola Tájékoztató
Tankerület adatkezelési tájékoztatói:
Adatkezelési Tájékoztató    
Útmutató - digitális oktatás
Április 28 -
Május 15
Elsős beiratkozás:

2020-2021-es tanév elsősök beíratása - Kodály és Tagintézményei

1. 2020.04.28-2020.05.15. között minden szülő, aki nem a kötelező felvételt biztosító (körzetes) általános iskolába szeretné beíratni gyermekét a választott iskolába jelzi gyermeke felvételi kérelmét a következő adatokkal:

 • gyermek neve (születési anyakönyvi kivonat szerinti)
 • gyermek oktatási azonosítója
 • gyermek születési helye, ideje
 • gyermek anyjának születési neve
 • a gyermek taj száma
 • a gyermek állampolgársága
 • gyermek állandó lakcíme, vagy annak hiányában tartózkodási címe
 • kötelező felvételt biztosító (körzetes) általános iskola neve, címe
 • szülő, gondviselő neve, telefonszáma (e-mail címe ha van)
 • gyermek óvodájának neve, címe

2. 2020.04.28-2020.05.15. között azok a szülők, akik a kötelező felvételt biztosító általános iskolába szeretnék beíratni gyermeküket, a következő adatokat küldik meg a kötelező felvételt biztosító (körzetes) iskolába:

 • gyermek neve (születési anyakönyvi kivonat szerinti)
 • gyermek oktatási azonosítója
 • gyermek születési helye, ideje
 • gyermek anyjának születési neve
 • a gyermek taj száma
 • a gyermek állampolgársága
 • gyermek állandó lakcíme, vagy annak hiányában tartózkodási címe
 • szülő, gondviselő neve, telefonszáma (e-mail címe ha van)
 • gyermek óvodájának neve, címe

A felvételi kérelmet mindkét esetben az iskola honlapján megtalálható KRÉTA rendszer E-Ügyintézési felületén,

https://eugyintezes.e-kreta.hu/ 

https://kir.hu/KIR2_KORZET_3h/Pub/Index   (körzethatárok címei)

vagy az iskola által megadott e-mail címre elektronikusan

vagy postai úton levél formájában kell megküldeni az érintett általános iskola vezetőjének.

Az iskolák beiratkozáshoz kapcsolódó címei:E mail cím Név Cím
1. kodaly.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola 7400 Kaposvár, Fő utca 40-44.
2. kisfaludy.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kisfaludy Utcai Tagiskolája 7400 Kaposvár, Kisfaludy utca 26/a.
3. berzsenyi.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Berzsenyi Dániel Tagiskolája 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 29/c.
4. gardonyi.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskolája 7400 Kaposvár, Madár utca 16.
5. honved.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Honvéd Utcai Tagiskolája 7400 Kaposvár, Honvéd utca 33.
6. rakoczi.beiratkozas2020@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Tagiskolája 7400 Kaposvár, Kanizsai utca 67.
7. kinizsi.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kinizsi Lakótelepi Tagiskolája 7400 Kaposvár, Búzavirág utca 21.
8. zrinyi.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Zrínyi Ilona Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája 7400 Kaposvár, Pázmány Péter utca 32/b.
9. toponar.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Toponári Tagiskolája 7400 Kaposvár, Toponári út 62.
10. benedek.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Benedek Elek Tagiskolája 7400 Kaposvár, Kaposfüredi utca 173.
11. toldi.beiratkozas@gmail.com Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Toldi Lakótelepi Tagiskolája 7400 Kaposvár, Szondi utca 3.

3. Összesítésre kerül a felvételi szándékot jelzett gyermekek névsora, adatai és az óvodák közreműködésével összevetésre kerül a tanköteles korú tanulók adataival.

4. Ha valamely tanköteles korú gyermek adatait a szülők egyetlen iskolánál sem adták le, úgy ezek a gyermekek a kötelező felvételt biztosító iskolákba (körzetes iskolákba) kerülnek beírásra.

5. 2020.05.21-gyel határozat születik arról, hogy ki melyik általános iskolában került tanulói jogviszonyba.

6. Ha tanköteles korú gyermek olyan határozattal rendelkezik az Oktatási Hivataltól, hogy további egy tanévet óvodában maradhat a gyermek, akkor ennek a határozatnak a scannelt vagy lefényképezett formátumát elektronikusan (e-mail cím, KRÉTA e-ügyintézés) vagy másolatát postai úton meg kell küldeni 2020. május 15.-ig a kötelező felvételt biztosító (körzetes) általános iskolába.

7. Ha a gyermek valamilyen pedagógiai szakvéleménnyel rendelkezik (SNI, beilleszkedési és magatartás zavar vagy egyéb), akkor a határozat scannelt vagy lefényképezett formátumát elektronikusan (e-mail cím, KRÉTA E-Ügyintézés) vagy másolatát postai úton meg kell küldeni 2020. május 15.-ig a kötelező felvételt biztosító (körzetes) általános iskolába.

 8. A FELVÉTELI KÉRELMET KIZÁRÓLAG EGY INTÉZMÉNYBE LEHET BENYÚJTANI!

A dokumentum letölthető: .docx és .pdf  formátumokban

Április 7-14-ig Tavaszi tanítási szünet
Közétkeztetés Kedves Szülő!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kaposvár MJV Önkormányzata természetesen továbbra is biztosítja a közétkeztetést a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.
Ugyanakkor ennek feltétele az, hogy a szülőknek a rendkívüli helyzetre való tekintettel jeleznie kell a Humánszolgáltatási Gondnokság részére, ha március 17-e után továbbra is szeretnék igényelni a közétkeztetést.
A rendeléshez szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése. Amennyiben speciális étkezési igények merülnek fel (allergia, érzékenység, stb..), azt kérjük szintén jelezzék a gondnokság részére!
Igényét leadhatja az alábbi telefonszámokon és e-mail címeken:
Üzenetrögzítős, 24 órában hívható telefonszám: 06-82/511-244
Mobil: +36-70/967-6796 ; +36-70/967-6777 ; +36-70/953-0410
E-mail.: elelmezes@kaposvarigesz.hu
Ha nem jelzi igényét, úgy gyermeke nem fog étkezésben részesülni!
Az elkészült egytálételeket 11 óra és dél között vehetik át a tanulók a saját iskolájuk éttermében. A ételt egyszer használatos, eldobható műanyag dobozban fogják megkapni a diákok.
Amennyiben a már megrendelt étkezésen változtatni kíván, vagy mégis meg kívánja rendelni a szolgáltatást, úgy azt előtte nap 10 óráig kell jeleznie a fenti telefonszámon!
Az iskolai felügyelet alatt állók az étkezésről az intézménnyel egyeztessenek. Kérjük, ha nekik egyébként nem jár előre az étel, úgy legalább egy nappal előtte tájékoztassák az intézményt, ha igényük van az étkezésre!
Megértését és együttműködését köszönöm!

Üdvözlettel:
Csillag Gábor
jegyző
Hirdetmény Közfeladat és közellátás biztosításához nélkülözhetetlen feladatot (pl. egészségügy, honvédelem, közbiztonság, kormányzati feladatok , katasztrófavédelem)  ellátó mindkét szülő, vagy ilyen munkát végző egyedülálló szülő gyermekei számára  felügyeletet biztosítunk kis csoportokban. Ilyen jellegű igényét a felügyeleti napot megelőző munkanapon 10 óráig a 82/526-419-es telefonszámon jelezze.
Jelentkezéskor közölje, hogy ebédet vagy 3x-i étkezést kér, és igényel –e speciális étkezést.
Szociális alapon NEM biztosítunk felügyeletet.
Fejlesztő foglalkozások Azok a tanulók, akik fejlesztő foglalkozásban részesülnek (SNI, BTM, logopédia, gyógytestnevelés) a KRÉTA naplón keresztül vagy elektronikus levélben fognak tájékoztatást kapni a további feladataikról. Kérjük figyeljék az erre vonatkozó információkat. 
KRÉTA Tanulási rend:
Kérjük a szülőket és a tanulókat, hogy a KRÉTA Napló bejegyzéseit és utasításait figyelembe véve folyamatosan kövessék az ott megjelenő utasításokat, amik a tanulók órarendjéhez igazodva tartalmazzák az aktuális tanulnivalót a házi feladatok részben. Itt kapják a  tanítóktól vagy tanároktól a szükséges információkat.
2020.03.16. Tantermen kívüli digitális munkarend szerinti oktatás
Hirdetmény Iskolapszichológusunk hirdetményét a következő linken érhetik el: Iskolapszichológus elérhetőség! 
Állandó programok:

Fogadóórák rendje: Minden hónap harmadik Hétfője 17- 18 óráig
Szülői értekezlet: I. félév
Felsős: 2019. szeptember 5. Kedd

Alsós: 2019. szeptember 4. Hétfő
II. félév
Alsós: 2020. február 3.
Felsős : 2020. február 4.

Közlemény:
Tájékoztató szülőknek!

Az iskolakerülés elleni fellépést biztosító CXX. 2012. évi rendőrségről szóló törvény alapján a rendőrség intézkedési jogot kapott arra vonatkozólag, hogy azokat a 14. életévüket még be nem töltött tanulókat, akik nagykorú személy kísérete nélkül vagy hitelt érdemlő igazolás nélkül vannak távol a nevelési-oktatási intézményből, a rendőr az intézmény vezetőjéhez kísérheti.  Hitelt érdemlő igazolásnak tekinthető: orvosi igazolás, szülői igazolás (pl. ellenőrzőben dokumentálva, vagy itt(doc) és itt(pdf) letölthető formában), ill. az iskola igazgatója által kiállított írásbeli igazolás.

Tanulói étkezéssel kapcsolatos információk

Étkezés lemondás, megrendelés esetén üzenetrögzítős telefonon: 82/511 244

E-mail cím: elelmezes@kaposvarigesz.hu

Egyéb információ kérés: 82/410-582/133 mellék

Nyomtatványok, térítési díj befizetés ütemezése, egyéb információk elérhetőek a www.kaposvarigesz.hu honlapon.

Étkezési díj befizetésének időpontjai az iskolában megtekinthetők
a http://www.kaposvarigesz.hu/elelmezes/
oldal Hasznos információk részénél 


Megújult a közétkeztetés (
avi
)Előző tanévek  oldalai
A 2017-2018 évi programok elérhetők itt!
A 2016-2017 évi programok elérhetők itt!
A 2015-2016 évi programok elérhetők itt!
A 2014-2015 évi programok érhetők el itt!
A 2013-2014 évi programok elérhetők itt!
A 2012-2013 évi programok elérhetők itt!
A 2011-2012 évi porgramok elérhetők itt!
A 2010-2011 évi programok elérhetők itt!
A 2009-2010 évi programok elérhetők itt!
A 2008-2009 évi programok elérhetők itt!
A 2007-2008 évi programok elérhetők itt!
A 2006-2007 évi programok elérhetők itt!
A 2005-2006 évi programok elérhetők itt!
A 2004-2005 évi programok elérhetők itt!


A 2003-2004 évi programok elérhetők itt!

A 2002-2003 évi programok elérhetők itt!